© 2019 - Finnsnes Forum og Finnsnes i Fest

Medlem for en hundrings!

Spør deg selv følgende


1. Har det som skjer på Finnsnes betydning for meg, og mitt liv, på en eller annen måte?
2. Har jeg hundre kroner å avse, hvis grunnen er god nok?

Hvis ja, da kan du med fordel bli medlem i Finnsnes Forum, og dermed være med å bestemme hva foreningen skal drive på med. Et medlemskap i Finnsnes Forum er nemlig ikke som et medlemskap i bokklubben, kundeklubben til butikken på hjørnet, Sats Elixia eller andre organisasjoner som tilbyr "liksom"- medlemskap. Nei, her blir du ekte medlem med ekte beslutningsmakt.

Og ja, du får være med å bestemme hva som skal skje med Barnebyfestivalen Finnsnes i Fest i fremtiden. Nå lurer du kanskje på Hva Finnsnes Forum er og driver med? Det kan du lese mer om HER. Nå over til medlemsfordelene.

Finnsnes Forum består av medlemmene, og Finnsnes Forum setter derfor stor pris på sine eksisterende og nye medlemmer. Så, hvis du ikke allerede er medlem, meld deg inn i Finnsnes Forum i dag. Hvorfor? Jo nå skal du høre.

Medlemsfordeler under Barnebyfestivalen Finnsnes i Fest 2019

Fredag og lørdag under årets konserter gjør vi Posthuset (som ligger rett ved torget og konsertarenaen) om til medlemslokale, hvor kun dere medlemmer får komme inn. Inne på Posthuset har vi sofaer og stoler som du kan slappe av i, og så har vi en bar som selger ulike forfriskninger og snacks til medlemspriser. Det alene er verd medlemskontingenten, og vel så det - men det fordrer naturligvis at du har dagspass fredag og / eller lørdag.

Andre medlemsfordeler gjennom året vil være rabatter på kurs og arrangement i regi av foreningen, rabatt på leie av Posthuset til arrangement mv, i tillegg til det å bestemme hva foreningen skal gjøre da, som tidligere nevnt. Mer informasjon om dette senere. Det første som skjer er festuka, så hva er vel bedre enn å bli medlem og dra nytte av det da?

Slik blir du medlem i en fei

Det er to måter å bli medlem på kjapt

1. Ta frem Vipps og søk opp Finnsnes Forum

Bli medlem i Finnsnes Forum
arrow&v